Snart. Så. Händer. Allt.

Trött. Gäspar. Sträcker på mig. Helt tomt i huvudet. Men det hindrar inte mig för att äta ett kanelknäcke!

Jobbhelgen avklarad. Praktikveckan avklarad. Nu är det bara tre veckor kvar, sen tillbaka till skolan. Längtar faktiskt dit. Jag saknar Stockholm. Åka tunnelbana varje dag. gå hem från praktiken, förbi gamla stan, slottet och medborgarplatsen. Jag SKA flytta till Stockholm.
Det var så bra. Allt.

Vet ni vad!? Jag missar Svenska Hollywood fruar och Arn imorgon! Sista avsnittet i Arn också, skit. Men får ta det med en nypa salt och kolla på reprisen. Lovar att jag ska praktisera då! skulle inte förvåna mig.

Allt närmar sig med stromsteg! Beppe, Togafesten, Studenten, Balen och USA. Jag tror det kommer bli den allra bästa månaderna någonsin. LÄNGTAR SOM EN TOK!


Im getting ready to explode!

Damsugaren låter för mycket. Spisen piper. Jag sjunger i mitt huvud. Im getting ready, Im getting ready to explode!

Tillbaka till verkligenheten. Lovet har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Jag skojar inte, bokstavligttalat! Min snälla chef satte upp mig att jobba hela veckan! Måndag - Söndag. ILLA BANAN allstå. Så igår, efter stägning, ringde jag Mimmi och bad henne lite snällt om hon orkade jobba imorgon. Och det kunde hon, TACK!

Så min söndag bestod av jobb 8-11 sen hem och SOVA och senare vidare till Emelie. Puss.

I fredags blev det utång med mikaela och emelie. Först blev det myspys med julia och sara och sen drog jag till emelie medans Julia och Sara drog till Isaksdal. Jag skulle ham tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter, kom hem halv 5.. woops. Men va nykter så var helt ok att gå upp på morgonen med 3 timmars sömn..

NU SKA JAG PÅ PROMMENAD MED MINA PÄRON!


RSS 2.0