Fredagen den 13

Börjar med att jag försover mig, har 15 minuter på mig att göra mig iordning för att sen bli skjusad till stationen. Vad kommer här näst? vill inte ens veta.

Idag kommer mina små gullegrisar hit till Stockholm! Blir en hel helg med party, shopping och grönan. FAB.


miss us.


RHODOS 2010

Bokat och klart, den 15 september drar Jag, Julia och Dessan till RHODOS! :D :D
Sol&Bad&Mys&Party pussdå.

BARA FÖR ATT VI ÄR BÄST OCH NI ÄR AVUNDSJUKA!


Inte näst näst sista, inte näst sista, utan SISTA

Är jag stolt eller är jag stolt!? Jo jag är så grym!

Jag är typ beroende av ett spel på min mobil då man ska klara banor genom att skjuta på olika gubbar (ska sitta ihop 3 eller fler för att de ska förvinna). Ni kanske inte fattar någonting men iallafall!
När vi var i Linköping spelade Emelie också det spelet på sin mobil och ingen av oss klara näst näst sista banan.

Så Ida hjälpte Emelie och klara den, men jag ville klara hela spelet själv. TROR NI INTE ATT JAG ÄR PÅ SISTA BANAN NU ELLER :D :D :D
jag är bäst.

Nu ska jag gå, hejhoppgummisnopp.

Tisdagen då det går fel.

Morgonen börja med att tåget stannar mellan Södertälje och Flemingsberg. De ropar ut i högtalarna "Ja mina damer och herrar. Vi står stilla på grund av att en broms har börjat ryka och vi försöker lösa detta. Åter kommer snart med mer information."
När jag kollar ut genom fönstret är det massa moln av bromsarna och det luktar skunk. Känndes som om tåget brann eller nått.
Efter uttligare 15 minuter pratar de i högtalarna igen "Ja mina damer och herrar. vi försöker ordna detta utan hjälp men kommer snart kontakta efter extra hjälp. Åter kommer med mer information."

Efter uttliggare 15 minuter ropar de ut "Ja mina damer och herrar. Jag har fått uppgifter om att vi inte får fortsätta till Stockholm C. Vi måste åka tillbaka till Södertälje och så får vi ta nästa tåg som kommer och sedan åka vidare till Stockholm C."

Faaaaan. Sen kommer vi till Södertälje och ska åka tillbaka med ett annat tåg. Då tog det uttliggare 25 minuter för att vänta på de tåget. Herregud vilken morgon. Så kom till jobbet vid 10-tiden. jippi.

Morgonen var inte så bra här heller tydligen.. blev lite kaos tydligen. Men nu är allt frid och fröjd och snart ska jag äta mat!

Love.

Den går om och om igen. bästa.


RSS 2.0