I en iskall buss


♥                                                                                                                                                                 ♥
Igår blev det att ta fram sina fantastiska skådespelerikunskaper, ligga i en vält, kall buss och leka död/medvetslös. Brandmännen skulle ha en övning, genom att det skulle varit en bussolycka och de skulle rädda oss. Grejen är det att det brukar vara en skolklass som brukar ställa upp på sådana övningar, men eftersom de har sportlov nu fick vi rycka in!
Vi var med på detta bara för att Malins pappa är brandman och behövde folk som kunde leka död/medvetslös/skadade, och självklart ställde vi upp! Det var inte bara vi, det var några till :)

Men en grymt rolig upplevelse (eller vad man ska kalla det)!

Idag har jag jobbat och slitit! Nu längtar jag tills fredag, för då fyller Julia 19 år! Vilket ska firas med mat på fik@ och senare utgång! Puss på det vavava :)

Grattis vännen! :D PÖSSSSS

Do it förfan


Bring it all back

Norrköping. Elenor. Isabell. Party?. Mysfaktorn blir högre än högst. JAG HAR SHOTGAN? I BILEN!

Som sagt, idag åker jag till Norrköping och kommer hem på lördag- dag någongång. Det ska bli galet och jag längtar tills vi kommer in i Elenors spökhus och börjar våran mysighet! Fast först längtar jag till bilen, patymusik ska det va!

Sitter själv i klassrummet och väntar på att en trevlig själ ska komma och hålla mig sällskap, men det kommer ingen! Ahja, nu blir det musik i öronen på mig och lite tetris! (som om det var ovanligt)


Pocahontas (Elenor), Zorro (Isabell), Mäster katten i stövlar (jag)

Do it förfan

Sleepless


Verkligen älskar.

Woops.

Här var det länge sen man var! Med andra ord, jag har skaffat mig ett liv.

Hänt så mycke under denna tid så orkar inte skriva ner allt! (; Men nu sitter jag på Hotellhyllan med mina underbara vänner! Dessan spelar bubbel shooter, Sara pluggar körkort, Johanna vet jag inte vad hon gör, Julia sitter vid datorn och Natalite och Cilla kollar på SM-film för att öva!

VI KOM MED I SM! helt galet.


SnyggSofiaAxelsson


RSS 2.0