HOTPOTT GÄSTBLOGGAR;




Emelie hotpott Hodt här.. Anna sitter just nu och sjunger för mig, IDOL NÄSTA! Kvällen bjuds på mumsig dryck och massa prat. Snart kommer även Malin då blir det ännu mer prat och ännu mer mumsig dryck! :D Nu ska jag sätta stopp för sångfågeln för nu villl jag höra massa smaskiga skvaller om pojkar och allt vad det heter. :)

puss på rumpan, Anna hälsar!

PINSAMT!

Åhhh, nu har jag gjort bort mig! nu vill jag bara sjunka genom jorden.. Skit banaan också!


I väntan på Boda Borg

"...och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort"

Nu sitter jag och väntar på att Brallan ska hämta mig så vi kan åka till Boda Borg och köra järnet! Hoppa på spöken ska också bli kul :) så akta dig om du ska vara spöke, du kommer aldrig våga skrämma oss igen!

Igår fixa jag lite gamla bilder till min dator, orka inte ta alla, hur mycket gamla kort som helst ju! Hitta t.ex. bilder från Barcelona, USA-resan och massa annat gulligt.

Nu kallar duschen! Sen ska jag ladda till Boda Borg, Ha en bra dag!

     


Min helg

I helgen har det varit fullrulle! I fredags var det skola som vanligt, stan med Malin och sen var det tellus som gällde. Självklart var det lika kul som vanligt, behövs inte sägas mer.

Lördag var det jobb som stod på schemat, även idag med. Mycke folk var det iallafall, det kan vi ju garantera.

Nu ska jag bara sitta här och andas för jag är seriösat död. Men imorgon blir det att skrämma skiten ur spöken på Boda Borg med malin och emelie! Dream team! vi ska vinna, vi ska krossa, vi ska hoppa på spökerna! Så om du ska vara spöke på Boda Borg, så bäst om du är rädd!

 

Bilderna från Rhodos <3

Do it förfan


Fredag imorgon

Imorgon är det fredag gott folk, det betyder lov, syster hem och krogen. Anna Malin Emelie = bäst.
Lördag; Jobba... träffa Lisa, myskväll med Sara och Julia. PUSSSS
Söndag; Jobba... hoppas umgås med syster.
Sen är det bara LOV, tack! JA tack.

Malin köpte tröjan till mig idag! :D AWIE. Puss på dig gulle.


TAAAAAAAACK.

 

Do it förfan


Dance now!

Julia och jag taggar inför kryssningen (och jag tills krogen i morgon) med en låt Julia hittade, Dance now heter den. Gaalet taggar musik!

Julia ska hjälpa mig genom min "dåliga självförtroende" period, hoppas att nått kan hjälpa iallafall..för snart kan jag typ dö eller nått. kanske inte riktigt dö men iallafall....?

 

Men glaada miner nu, imorgon är det krogen och sen är det lov! :D sen är det kryssning! jag längtar efter allt!
Nu tackar jag för mig för nu har jag PA.

 


Dance Dance

Do it förfan


Självförtroende

nejnejnejnejnej och åter nej. har gett upp för länge sen för att få det. det hjälper inte att läsa eller prata om det, hur ska man då kunna få det? om jag får en komplimang av någon eller rättare sagt en snygg kille, så tänker jag bara "eh sådär säger man för att vara snäll". ska alltid hitta massa fel, kan inte ta ut de positiva sakerna.  om det skulle finnas några

men seriöst. det hjälper inte att folk säger "ta åt dig!" eller "du är visst snygg" och massa sånt. för det tycker inte jag. hur ska jag kunna förbättra det? iallafall lite. jag orkar inte längre.. kan jag inte bara va glad att jag lever? nej det funkar inte heller i mitt huvud, om man väl lever vill man väl leva ett "snyggt"liv. nej nu ska jag ge mig! ska inte sitta här och klaga, tänk på barnen i Afrika! dom kämpar för att få överleva.
men korvspade... va deprimerad jag är.

nej nu ska jag ge mig. lägg av.

inget slut citat idag.


Clean

Nyss klar med att städa mitt rum! Nu känner jag mig väldigt duktig. behövs städas på toaletten också.. men det tar jag i veckan :) Ska snart träffa Louise, en promenad i det fina höstvädret! Tar med mig kameran så ni kan få se lite finfina bilder, om jag orkar (a)

Har just pratat med Mikaela! Åh, hon ska snart iväg med familjen på lunch och sen ska mamman i familjen visa henne staden! För er som inte vet har Mikaela, en av mina bästa vänner, flyttat till Spanien och jobbar som Au pair. Lyx. Men saknar henne!
Kolla hennes blogg om i vill följa henne och hennes resa; http://mikaelano.blogg.se/
Skulle rekommendera att göra det!

Just nu är Michael Jackson "Man in the mirror" i full fart!
Ha en bra höstdag


En galen promenad med louise!

 

Do it förfan


Lördagen den sjuttonde oktober tvåtusennio

Tellus igår.. idag mår jag sådär. Men det måste man ju ta, har man gett sig in i leken får man leken tåla :)
Först var det "middag", eller hur man ska uttala sig, med sara, julia, clas och erik :) trevligt. blev mycke skratt och dom snacka massa gamla minnen, fatta ju ingenting men men!
Senare kom hanna, amanda, lovisa och jesper. senare bar det av till tellus, där emelie och malin var :) blev dans, dricka, dans, dans, dans, dans! Även liiiiiite mer dans.

Men nu sitter jag här, maria har precis gått. vi snacka massa, kolla på kort och hade allmänt trevligt! Ikväll blir det att umgås med mamma och pappa, film och godis! Mys.
Städa i morgon? jaa verkligen! behövs, efter 4 veckor i mariefred orkar man ju inte åka hem och städa. så i morgon blir det städning! Meeeeeen, även träffa bestisLouise! Det ska väl bli mer än mys!



Do it förfan


Happy! and sad...

Hur kan man vara både lycklig och ledsen på samma gång?


The last one

I morgon är det sista dagen på praktiken, men även för antibiotikan! :D Jag är typ överlycklig! I morgon kommer min kära pappa och hämtar mig, tack! Sen ska jag vidare, som alltid!!, till Sara på tjejmys! Sen blire krogen för att fira att praktiken är över. Jag är galet taggad!
Såg just nu att det var väldigt måste utropstecken.. woups. Men cad spelar det för roll när man är lyckig?
Många utropstecken är alltid positivt!

I helgen ska jag bara ta det lugnt, ha mys med mamma och pappa på lördagkväll, längtar! Sen ska jag även träffa Maria på dagen för fika och prat. Louise på söndagen, miss.

Men nu ska jag ta och äta sallad och mackor, tack tack! Ha en bra kväll allesammans. Det ska jag och Julia ha iallafall :)


Louise min bästa vän.

 

Do it förfan


Macka, fil och antibiotika

I morgon slutar jag äta min antibiotika! Jag är typ överlycklig! :D ska bli så skööönt.
Sluta äta den där äkliga yoghurten med smak av antibiotika, jatack!

Imorgon 04.00 i morgonbitti flyttar Mikaela ifrån oss.. hm :( jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte! fattaru eller!?
kommer sakna di grymt mycket..
Sista dagen närmar sig med stormsteg! På fredag slutar praktiken, sen är det hem som gäller, tack :)

Förslag på mat tills ikväll? Jag och Julia är nämligen ensama och ska laga mat, men vad? Vill ha snabbt, gott och enkelt. Förslag tack! Alla förslag är såklart inte tillåtna, bara goda saker är tillåtet! haha :)



Do it förfan


Sista veckan

Inne på sista veckan på praktiken, känns bra. På fredag kommer pappa och hämtar mig, :)
längtar hem faktiskt. brukar inte göra det men kan vara för att det är så svårt att ta sig hem härifrån.. om det bara skulle vara en timma med buss eller tåg skulle det inte vara några problem, men nu är det 2-3 byten med buss, orkaaaa! nej.

mina pluttar åkte nyss.. vill inte.

Mikaela Nordin; du kommer bli galet grymt saknad. 8 månader, fatta länge! åh jag vill inte. att det var sista förväl på 8 månader är galet, jag vill inte att du ska åka. VILL INTE. vem ska jag ha sällskap med hem på nätterna från krogen? vem ska jag ta kvälls promenader med? vem ska jag gå till på 3 minuter bara för att se hur du mår? jag vet inte själv. du kommer alltid vara en av mina bästa vänner, alltid. kommer sakna dig så grymt mycke!

 
du och jag på Rhodos.

 

Do it förfan


Brynäs brynäs brynäs

Hemkommen från Södertälje där det blev att kolla på Brynäs - SSK, såklart vann brynäs! Stod 3 - 0 till brynäs, sen helt plösligt stod det 3 - 2 till brynäs! Skit, jag och Stina höll på att kissa på oss för att det var så spännande! Ojoj, satt verkligen att kolla på klockan stupikvarten bara för att vi ville att tiden skulle ta slut.

Tillslut var det bara sekunder kvar och en helt klar seger till Brynäs, tacktack! Galet kul vare, såg även Victor där ute på plan. Det tycker jag är lite coolt.

Åt just min äckliga fil med antibiotika, socker och en macka till det! hmm.. Fast nu kollar jag på sällskapsresan med Julia! Gu va bra den är, så grymt roligt! Garvaaaaaaaaaaar hela tiden.

nu är jag arg.. funkar ju inte att ladda upp en bild!

Do it förfan!

Vem fixar om inte Anna?

Är jag bra eller är jag bra? Igår fick jag en tid på vårdcentralen här i Mariefred! AWIE.
Så nu är den som typ borta, måste ha sånt där stort plåster och asitonsprit på, fintfint! MEEEEEEEEEEEEN jag måste äta antibiotika nu i 10 dagar, snacka om bajsigt. kan ju inte svälja tabletter, får krossa och lägga ner i filen och äta så.. inte det godaste men det funkar. Måste ju få ner den på något sett, så på krogen på fredag blir det en nykterAnna :) Har ju roligt utan alkohol så nu blir det också billigare, tack för det :)

Moget, verkligen super moget! Jag hoppas att ruttnar i helvete ditt lilla äckel, fattar inte hur man kan göra så! Du har verkligen inget liv, verklige inget liv. bli inte överraskad om det ligger en brun klutt i din hall när du kommer hem! vilket jävla liv du har, du kommer råka illa ut... det kan jag lova dig.

Do it förfan





Ont, det gör ont!

Nu ska ni tycka synd om mig! Jag har fått värsta bölden i armhålan!! Nu sitter ni säkert och skrattar, men kan ni inte ha lite medkänsla? Om ni inte har haft det själva ska ni verkligen inte sitta och skratta! okej? Kan knappt ha på mig jobbtröjan bara för att det gör så ont.. hm. Så ringde jag vårdcentralen här i Mariefred och skulle få en tid. Men NEJ, måste ju bo här för att komma dit. Fuck them. "har knappt tid med dom som bor här" men tööönt på er. Så nu blir det att bota den själv, ASOLSPRIT säger jag bara! Men fan, nu är ju linnet blött också, åh! vilket tufft liv va?

I mariefred är allt som vanligt, trivs bättre och alla är super snälla. så nu är allt som det ska, förutom böldjäveln! Vilket tjat, jag vet! men jag tycker synd om migsjälv.. tycker ni ska tycka synd om mig också. Hoppas till gudarna att den går bort den här veckan!

Nu ska jag kanske sova? Nej det vill jag inte. Sitta kvar här? Nja, lite tråkigt. Kanske vara med mitt liv ett tag? (svars boken) använt den flitit nu. Nej nu vet jag! Äta en kvällsmacka. Pusssss

Do it förfan


Rhodos -09


Playa Del Sol

Nu har jag äntligen kollat på playa avsnittet! Men varför tar man bort Linn ut serien!? hon var ju totalt bäst.
jag tycker personligen att dom inte skulle gjort en till serie, man ska ju sluta när det ligger på topp!

Prata nyss med Malin, saknar henne galet mycke. skulle ringa henne tidigare idag, går in på senaste ringda och rullar neråt men hon finns inte med!!! fattar ni då hur länge vi inte har pratat! DÅLIGT AV OSS.
Men i morgon kommer mina älsklingar hit, till mig! I mariefred! :D fattar ni hur glad jag är!? ska bli galet kul.
eftersom Mikaela fyller på fredag, Grattis i förskott babe, så blir det att åka hem. SKÖNT. på tal om födelsedagar, min barndomsvän Victor fyllde i igår, Grattis i efterskott!

Men nu kanske man ska göra lite läxa tills folket kommer hem? eller kanske inte..

Jag och Victor 
Victor som liten            kommer hit i morgon, -tina :(

Do it förfan

Studentfest

Första studentfesten avklarad i torsdag. galet kul var det, mindre kul när "okänd" inte fick vara kvar längre.. gulledå. men det var den galnaste kvällen på länge länge, ojoj :)
nu är jag tillbaka i mariefred, men ska hem på fredag! längtar! Mikaela fyller så det blir att fira henne, genom att gå på krogen! :D

okej, jag fattar verkligen inte. börjar du visa ditt rätta ja kanske? eller du kanske inte tycker om oss längre?
nej, jag vet inte hur jag ska tänka. helt annorlunda.
jag orkar inte längre.. vill att det ska vara som förut!


Barcelona -08
FC Barcelona <3

Do it förfan


RSS 2.0