Keep moving on

Musiken är i fullgång och jag ska snart iväg till praktikplatsen, ska jobba kväll första gången. undra vad jag får göra? inga gäster, vad gör man då?
nu är det bara 1 dag kvar tills jag och julia åker hem för att gå på studentfesten! Awieeeeee va roligt!
kommer bli grymt. hem fort som satan för att fixa mig och sen vidare till julia där julia och sara kommer vara :) Welin ska sova hos mig så kommer ha sällskap hem, vilket är väldigt skönt. Men nu ska jag och sandra till banken och sen blire praktik..

Vill hem, nu.
saknar.


Rhodos -09. verkligen älskar

 

Do it förfan


Inne på 2 veckan

Nu är första dagen på andra veckan klar! har gått upp 7-8 varje dag i en vecka nu, är rätt trött! På onsdag får jag äntligen sova ut! Var hemma i helgen vilket var kalasskönt! jobbade och umgicks med la familia, love.
Nu är jag här, Julia sitter mitt emot mig och vi ska verkligen sätta igång och plugga snart!
Och vi taggar som fan till Studentfesten som är på torsdag, TAGGATAGGATAGGAAAA!!

Galeeeet kul kommer det bli.
Pusss på rumpan!


Do it förfan

Nypan

Hemma sen igår, galet skööönt! Saknar familjen, sängen, badrummet och allt på en vecka! hur kommer det gå i 3 veckor till? fast nu ska jag inte klaga, kommer ju komma hem til studentfesten!!!! AWIE va kul det kommer blir! sen blire felr helgen jag kommer hem, så det är egentligen inte synd om mig.
Igår blev det krogen, galet kul! ÄLSKA KROGEN FOLKET. sjukt trevlig och rolig kväll, tack alla som gjorde den så bra <3 

Nu är det musik som spelas för fulla muggar, Dead by april - what can I say, galet bra låt!
Väntar på att Fisan ska komma, hon har ju bil nu så då kan hon komma till mig :) haha.

 

Förut lagade jag och lisa mat, eller lisa, till mamma och pappa bara föratt mamma fyllt och fira henne. Blev hemmagjorda hamburgare med bacon och massa annat gott till! Efterrätt blev fruktsallad med smält vit choklad, muuuuuuums va gott det var.

Lisa kom till mitt jobb förut idag och berätta vad hon tänkt laga och så har var konversationen:

Anna: Vad ska vi äta? (lite små trött efter jobbet och äter en bulle)
Lisa:
Jag tänkte att vi ska äta hamburgare.
Anna: (kollar med en daah blick) Jahaa, festligt!

 

Asssså, kan jag vara roligare! jag är så klockreeen! Haha, nejdå. men galet kul var det iallafall!

 

Do it förfan


Mariefred

Tredje dagen har just gått på min APU som jag har på Gripsholms Värdshus Hotell & Konferens. Har just duschat efter mitt förmiddags-pass och sitter själv i lägenheten vi bor i. Både Julia och Sandra jobbar men även alla andra som bor här.. så är helt själv till kl 22. Men det kanske är bra så jag kan plugga lite Samhäll.

 

På fredag blir det att åka hem, älsklingmikaela kommer och hämtar mig och på kvällen ska vi fira Emelie, en månad efter! Så det blir middag och krogen för oss, AWIE. Jobbar på coop i helgen och på lördag blir det att fira mammsen :) Och på söndag åker jag tillbaka hit. Ska bli skönt att komma hem :)

Nu ska jag äta min Risifrutti och göra lite läxa, eller kolla på tv! haha. Bra Anna, NOT.


 

Do it förfan


What can I say

Varför kan jag aldrig hålla tyst? måste jag verkligen öppna munnen varje gång jag inte ska! jag är ju hopplööööööööööös. så tänker man ju tillbaka på det vajre sekund och ångrar att man ens sa nått eller gjorde nått. men om man inte öppnar munnen ibland kanske det aldig skulle hänt det man ville skulle hända, men det är alltid JAG som gör nått. hur kan det alltid vara jag? jag förstår verkligen inte. Trögaunge!

sitter och lyssnar på Coldplay, typ galetbra. men ikväll har jag inget att göra, kanske kolla på Dirty dancing bara för att hedra älsklingen själv, Patric Swayze, och bara för att filmen är typ galetbäst. 
eller jag kanske ska öppna munnen igen och säga allt jag inte ska säga! Eh, nej anna! Har redan sagt tillräckligt nu, så nu ska jag bara sitta och vara tyst och kolla på älsklingDirtyDancing.



Do it förfan 


Fredag = Tellus!

EBlev att dra hem direkt efter skolan för att packa till Emelie, sen dra dit för att fixa sig. Sen var det bara att hoppa in i bilen och åka till IdaPidaPoo som fyller 19 idag! Grattis till dig!

Efter en trevlig kväll där bar det sedan av till Tellus, där folket var! Jag hade så galet kul, träffa massa vänner oc dansgolvet var vårt! Jag träffade även en gamal klasskompis till mig, från stenkulla. Christoffer, åh fan va roligt det var att se honom! Hur länge sen som helst, skit va kul det var! :D

Och nu har jag nyss kommit hem från Emelie, ska kanske sova en stund :) haha.
Tack ALLA för en galetsuperduperapabäst kväll! Jag har inte haft så kul på länge, TACK!


jag, Fia (fisan) och Malin


Emelie och Ida

Do it förfan


I hope you don't mind

Idag var det en sådan dag att jag bara kännde "nej, jag vill inte till skolan! jag stannar hemma och pluggar!" och det var precis det jag gjorde. Johanna och Anna-dag blev det, vi satt hemma och plugga och åt hemgjord pizza, gott :) Nu går Moulin Rouge på min tv, den är ju så fin. kollar lite då och då.

Nästa vecka blir det att praktisera i 4 veckor, åh jag vill inte! det är så långtråkigt, tycker inte riktigt om praktik.
men ska vara på Gripsholm i Mariefred och hoppas till gudarna att det blir bra! Ska dit med Julia och Sandra, men dem ska vara i köket och jag i själva hotellet, vi ska bo tillsammans så det blir nog kul!

Nu ska jag väl laga mat med min pappa, får se vad det blir för gott.
Ha en bra kväll.



Do it förfan


Happy Birthday

Grattis älskade mamma och min bästa väm Louise på födelsedagen!

R.I.P Patric Swayze

Jag kan seriöst börja gråta. jag har tårarna i ögonen som snart rinner ner. nej kanske inte riktigt så, men har tårar i ögonen. Kan inte fatta att min favorit har död! Urch... nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej!

    

nejnejnejnejnejnejnejnejnejnej... ännu en gång.

Do it förfan


Ny vecka, nya tag

Helgen har precis runnit iväg, med jobb, jobb och åter jobb. I helgen har vi haft främmade från, som min syster säger, familyfriends. Fast Victor och Frida (barnen i familjen) var inte med, men la till dom som vän på facebook. Så har pratat med Victor, det var 6 år sen vi pratade/sågs sist, det är galet länge! men vi kommer träffas i november, vilket jag ser fram emot :) ska bli ruskigt kul! 
Vi kollade på bilder sen vi alla var i Thailand tillsammans, vilket var 2002. Här har ni smakprov!
min mobil är inte den bästa när det gäller att ta kort!

Jag och Victor 

alla barn


Do it förfan


Lips like sugar

jobb, jobb och åter jobb. hela helgen har bestått av jobb, på coop restaurangen, awiieeeeeeeee! not.
men är man bäst så är man! Pengar som pengar :)
nu är spotify i farten, When you say nothing at all. en guld låt.
I helgen har vi haft främmande av några jag inte sett på 6 år! Grymt kul att träffa dom, skit va kul det var!
synd att man inte träffa Victor och Frida, men dom måste jag träffa snart :)



Do it förfan


Shopping is my life

Älska shopping. Bästa man kan göra, kanske inte för plånboken men vad ska man göra? I morgon blir det shopping! men bara för att man säger det så kommer man hem med typ en tröja.... och inge mer! Kul? nej!
men hoppas på att Nypan har ett bra utbud i morgon. Om det är nått jag kan så är det att shoppa!
Älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska älska shopping!



Do it förfan

Hur kul kan man egentligen ha?

Sara och jag är igång! akta er!
Nu ska vi skratta vidare! Ha det fint folket.

Do it föfan


Vart går gränsen?

Vart går gränsen när det gäller "flört/förhållande"? asså, några år hit och dit spelar väl ingen roll? eller vart går gränsen? I den här åldern är det jobbigt, för om man hittar någon som är typ 5 år äldre/yngre så låter det jättemycke, men om några år spelar det ju ingen roll! Förstår ni min mening i det hela?

 

Do it förfan


Dansa, dansa, dansa

Hotellektion.. ingen nytta alls.. ska snart kolla på en dokumentär om sos-barnbyar.. nu då?
Vi dansade tillochmed igår på vår lektion, hur mycke gör man då? Haha, men det var grymt kul!
Musiken är i full gång på Johannas dator och med en dansande Natalie brevid sig! Ojoj, galet flickor!
Nu ska jag upp och dansa lite! Puss så länge!

Do it förfan


När natten faller

Om exakt 45 minuter börjar kräftskivan hos Johanssons, då ska Mossbergs anlända till det stora fina gula huset mitt i Ekensberg. Kräftor, kräftor och åter kräftor. Mums.

Ska även meddela att Sofia "fisan" Johansson har tagit körkort! Det är ju verkligen guld. snart ska vi åka rund i rondellerna och dunka musik, eller hur? Grattis, tusen miljarder gattis.
Nu ska jag duscha och ladda inför kräftskivan! Hoppas ni får en lika underbar kväll som jag kommer få!



Do it förfan


Systrar i jeans

Glöm inte att jag älskar dig. lisalej.blogg.se

födelsedagencarolina gynning-pose

 

Do it förfan


Kenny Starfighter

Laddar inför jobbet i helgen då. Skulle egentligen ut ikväll men eftersom jag jobbar blir det inte så.
Efter skolan var det stan med Sara, Gustaf och Jesper. Sen träffa vi Mattias och Johanna för en fika på Mekka, trevligt :) Sen gick jag och Johanna hem för att kolla på Kenny Starfighter, guld, och äta massa gott!
Nu sitter jag och lyssnar på Vincent vicious såklart och kollar på Diggiloo med ma och pa :) Ha en super helg allesammans!

   

Do it förfan


Skeppis

Mys med mina flickor på skeppis igår, hur länge sen det var vi! MEN.. nu fattades Mikaela. För den saker är i Grekland och har det bra! Blev mat och mycke prat, er tycker jag om! Beställdes även in cider till maten, Åh. älskar att visa upp mitt lägg nu! väntar på ett snyggare, men det känns så jävla bra!

  
jag älskar er.

 

Do it förfan.


Vincent Vicious

FARLIGT! Jag har fått vincent vicious låtarna till min dator, ojoj.
idag har jag även en bakis-sara med mig, hon sover typ brevid mig! hon klungar i sig en jävla massa vatten också så läppen liksom fastnar! Just nu sitter hon och skriker att Victor ska fria till henne, du är galen kvinna!

Do it förfan

J look a like

Sara och jag har gått och blivit bästa kompisar med en kille i ettan, J look a like men även hans vän Filip.
Vi satte oss med dom i matsalen och snacka om att de blev tysta och nervösa, men sen släppte det och vi hade riktigt kul! Fast... jag har kommit fram till det att dom tycker inte om oss! haha :) Fast det roliga är att nu kallar alla andra honom namnet J, tänker inte nämna vem han är lik.

hmm. varför ska jag aldrig ha tur i nått? Gud eller någon annan har nog nått emot mig, på riktigt!

Do it förfan!


RSS 2.0