Den sista augusti tvåtusennio

Ja mår du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år!
Ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva uit hundrade år!
HURRA HURRA HURRAAA!
Grattis min älskade vän Emelie Hodt på hennes 19-årsdag! oj va gammal du börjar bli.

Hur kan Eget arbete vara så tråkigt? Tiden går ju så långsamt! Men snart är det på stan med älsklingsmalin som gäller, en fika som kommer bli mycke prat så jag vet inte om man kommer hinna dricka upp kaffet innan det blir kallt. Men just nu har jag inget att göra så Barthan underhåller mig, tack du ;) Men nu ska jag på min sista lektion. Pusshej leverpastej



Do it förfan


Rhodos-anna

I fredags när skolan slutat och jag och Sara skulle hem till mig göt att ordna inför kvällen så blev jag kidnappad av mina kära vänner, Malin, Emelie och Mikaela. Hmm. Drog in mig på toaletten med ögonbindel och öronskydd (Rosaa) där inne skulle jag allt byta om till klänning, en knallrosa klänning. Senare åkte vi iväg och jag hade inte en blekaste på vart vi skulle, det visade sig till stan. Där fick jag en skylt på ryggen där det stod "18 år" på och en lapp där det stod massa saker på vad jag skulle göra, tex. fråga en snygg kille efter telefonnummret eller en autograf av en kille/tjej osv.

Sen fick jag min fösta present av malin, emelie, mikaela, fia, ida, mimmi, sara och anna och det var en smink-kurs på make up store, värsta snygga party sminkningen det blev! senare bar det av till malin på en myspys middag med tacos och lite mer paket. Tex. nummret till V. Supernice!
Senare blev det att förfesta och ladda inför krogen!
Fan så guld det var att gå in på krogen! Oh, Rhodos-anna kom smygade och sen blev det fullt ut! Faan va jag älskar krogen!

Lördagen bestog av besök av släkten, fick massa fina paket, tack! Efter släkten varit här var det bara att åka till emelie och fexa det sista innan ännu en krogenrunda! :D Fan vilken nice kväll, underbart!
En liten kortfattad helg, om ni vill veta mer så för ni ju alltid fråga. 
Jaag vill tacka alla som var med dom här dagarna! NI är fan guld allesammans, puss.

fan va misslyckad du är.



Do it förfan.


Skeppsbron

Älskar att jag fyllde 18 igår, PUSS PÅ DET. Igår blev det skeppsbron med Emelie, taaaaaack babe.
Nu ska jag och emelie fixa oss sen blire att möta upp Barthan på tågstationen!
PUSS PÅ ER


Do it förfan


Tagga tagga tagga!

Okej folket, I kväll äre Krogen som gäller! Gissa om jag är taggad? Då ska jag hjälpa er på traven, JA JAG ÄR TAGGAD!
Ohh, ikväll ska JAG ut på krogen, kan inte fatta! Det är ju galet.
OCH i morgon fyller jag och Lisa år, GULD.
Nu är det skolan som gäller, pusshejleverpastej!

Do it förfan.

Hej då macken, vi syns i morron

Kommer ni ihåg Macken? Ohmy va länge sen det var! Häromdagen började min pappa sjunga på den och sen fick Lisa och jag den på hjärnan så det var bara att springa upp till datan och börja lyssna. Men det läskiga är att man kan ju låten utantill! Det var hundra år sedan men ändå kan man den. Haha :)
Efter varje avsnitt säger dom ju alltid "hej då macken, vi syns i morron" oj va jag altid grät där när jag var liten. Börja alltid stor tjuta, ohmy. Sitter och lyssnar på låten just nu, "Kunderna kommer, kunderna går (på roy och rogers mack)."
Och på fredag blir det premiär på krogen, oj vilket party det kommer bli! Hoppas ni kommer skicka ett grattis sms på lördag för då fyller jag 18 år! Tackar! :D
Ska ner och umgås med mamma och mormor. Puss och godnatt vänner.



Do it förfan

Ohmy va bra vi är!

Sara och Anna, vilket dream team. Arbeten är våran grej asså. Du är fan bäst kvinna!
Bara så ni vet fyller jag 18 år på lördag, och på fredag är det krogen som gäller. Kom dit!


A piece of cake

Första skoldagen av klarad, en sak man kan stryka från listan. Check. Innan man kan slänga hela listan finns det fortfarnade saker kvar att göra, det är bara att göra. Saker görs tyvärr inte av sig själv.. men om man ändå kunde trolla. På tal om trolla, jag har tänkt på det här ganska länge faktiskt. Tänk va kul det skulle vara att gå på Hogwarts! Bortsätt från alla läskigheter, men seriöst, fatta kul! Tönt? I know.
Baka cupcakes ska jag och syster göra sen, en sak till att stryka från min lista. Check.
Men just nu är Celine Dion i full gång hemma hos Johanssons, fan vilken röst kvinnan har! Tänk om man kunde sjunga så, fan va glad jag skulle vara! Men drömma kan jag ju göra, det går ju alltid.

Cecilia

Do it förfan 

Rhodos 09

Ohmy. gud va jag saknar Rhodos. vill verkligen tillbaka.
det var fan den bästa resan med dom bästa vännerna och allt var så perfekt. Jag undrar hur många gånger om dagen jag tänker på Rhodos, det är seriöst varje dag. Nu är det bra och ha blogg och bara skirva massa skit om Rhodos som ändå ingen troligt vis kommer läsa. Det är ju kul om någon gör det, men vem vill sitta och läsa om min Rhodos resa liksom? Haha. Men ni som läser, ni tänker säkert "Men hallå, hon var ju faktiskt där i en vecka. Hon borde tagit vara på det och en vecka är ju mycke!" Men då ska jag säger er att en vecka är SVINLITE när man väl är där och har det bäst. Tiden gick så jävla fort! Kan fan inte fatta hur fort det gick.. vill verkligen tillbaka! Jag dör snart av längtan..
JAG VILL TILLBAKA NU!
"We have all ready eaten förfan!"



Do it förfan.


En i mängden

Nu har jag blivit en i mängden tack vare min syster, kom hem med denna fina överraskning! Vilken guldsyster.
Idag har det varit min sista sommarlovsdag ever, snacka om sorligt. I morgon börjar som sagt skolan, ska bli kul att komma tillbaka tycker jag. Har ju bara sista året kvar, snacka om att det ska bli det bästa året någonsin! Sara har lovat mig att vi ska gå på alla studentfester och jag ska sova hos henne och sen ska vi vara bakis tillsammans i skolan, vilka planer va? Men jag ser verkligen fram emot skolstarten, ska bli ett ruskigt bara år!
Är det bara jag som tycker att det ska bli kul att se alla ettor också? Jag vet själv hur nervös man är, men det har ju alla varit någongång. Men det är faktiskt skitkul att kolla på alla förvirrande ettor som springer runt och inte vet vart dom ska, stackare.
Förövrigt var jag och Maria bäst på kubb idag mot Sara och Hedvig. Men vilka vann om inte Anna och Maria, "ohlala!"
Nu ska jag kolla hur detta inlägg blev, sen ska jag fixa inför skolan och sen blire att krypa ner i sängen och kolla på bästa Vänner.  



Do it förfan.


RSS 2.0