Studentnoja

Endast 14 dagar kvar! AHAAAAAA :D :D :D :D :D



sjung om studentens lyckliga dag!


Räknar ner

Nu är det bara 18 dagar kvar till Studenten.
Nu är det bara 20 dagar kvar till studentbalen.
Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag och familjen sticker till USA.

Allt närmar sig med storm steg och jag hinner knappt med. Kan inte fatta att de är jag, JAG som tar studenten iår.
Helt galet! Som man väntat.
Det är inte bara studenten kvar, har en bal som väntar också. Jag och Christoffer kommer vara det finsate paret på hela balen. Det ska ni allt få se (:

Det var student helgen, när den är över så åker jag och la familia till staterna! Denna gång blir det att besöka andra halvan av landet. Nämnligen Los Angeles, San Francisco och Las Vegas. Kommer bli så sjukt kul!

LÅT ALLT KOMMA NUUUUUUU!


FIA & EMELIE GÄSTBLOGGAR;


 
"Kom bara kom", ANNA KOM!

Hej hopp gummisnopp, nu sitter världens bästa Fia och världens bästa Emelie här vid datorn och våldgästar. Vi kommer inte på vad vi ska skriva så vi tänkte bjuda på dagens dikt. Här har ni, njut ordentligt nu!

Här sitter vi tre tjejer,
och pillar med våra grejer.
Nu ska vi kolla på film,
och sniffa lite lim.
Ikväll ska vi få popcorn i magen,
och på fredag ska anna bli draagen.
Nu sätter vi punkt för denna dikt,
och istället gör vi vår plikt.

Av; Fia Johansson & Emelie Hodt!

Nu ska vi pilla världens bästa Anna i näsan för tjejen håller på att somna, ha en bra onsdag så ses vi i vimlet på fredag. SKÅÅL OCH TACK FÖR OSS!


Beppe. Helt fantastiskt.

Beppe är nu avklarad!

Nu är det togafesten som står på tur. Men tillbaka till Beppe, Helt fantastiskt. Gaaaalet kul! Det var lätt en av de bästa kvällarna någonsin. Toknice!
Kvällen börja med grillning i Stigtomta hos min vän Josefine med massa massa niceiga människor! Blev att börja skriva på mössorna och ha sjukt trevligt, sen vidare in till stan för att träffa alla andra glada studenter, sjuukt kul!
Sen blev det att börja parta, tellus. Sjukt mycke folk, överallt man gick va det folk folk folk! Man va tvungen att tackla sig förbi vart man än gick. Så grymt jävla kul! Taack för kvällen alla som fanns i min omgivning!

Lördagen bestod av slapp! Julia sov hos mig men åkte hem tidigt. Jag drog mig till Emelie och hade myskväll/natt. Vi åt kebabrulle, chips, kladdkaka och chips. FETTDAG! Jag och mikaela blev hungriga vid 01.00 tiden så då drog vi till kosmos och åt pizza!

Söndagen vakna jag upp hos emelie, vi drog till vallarna och träffa Fia och Mikaela. Mysfaktoooor. Senare på kvällen fick Vagnhärad besök av oss :) Puss på det!


beppe. johanna. jag.


RSS 2.0